• Domarkläder 2019 - 2024


SvFF har tecknat ett nytt 6-årigt avtal med adidas (2019-2024)

Från och med 1 januari 2019 har inte längre Intersport ensamrätten till SvFF produkter
 
Idag kan ni köpa adidas domarprodukter genom alla adidas återförsäljare dock utan SvFF emblem.
SvFF profilerade domarprodukter hittar ni from andra halvan av februari i den nya officiella domarshopen hos SvFF: domarshop.svenskfotboll.se. Driften sköts av företaget NeH som även administrerar trycket av SvFF emblem. Ni som har föreningsavtal med Intersport kan fortsätta med detta, men ni har också möjlighet att teckna med annan sportkedja eller lokal butik. Dock är sortimentet utan SvFF emblemet tills vidare. Vår ambition tillsammans med Svenska Fotbollförbundet är att SvFF profilerade domarprodukter ska erbjudas till hela marknaden. Det är dock inte troligt att sportbutikerna lagt order på domarprodukter idag. Nya beställningar av domarprodukter från adidas kan ske först i juni.  
 
Domarbroschyren i pappersformat kommer inte att finnas längre utan sortimentet går att hitta i respektive sportkedjas hemsidor eller på den officiella domarshopen.

Vill du ha erbjudanden om nyheter och kampanjer via mail kan du skriva upp dig här och välja rollen ”domare”.
 
Sortimentet är detsamma som 2018, eftersom domarprodukterna byts vartannat år. Färgerna på tröjorna är även 2019 alltså: svart, röd och ljusblå.

Tröjorna är Unisex modell dvs samma modell för dam o herr ner till storlek XS.
 
Domare som dömer i SvFF serier måste ha adidas tröjor med SvFF emblem.